Ons verhaal

 

"Expertizm is een internationaal netwerk van multiculturele professionals (Expertizmians) die impact en waarde creëren."

 

Bij Expertizm geloven we in de kracht van kennisdeling en synergie. We weten dat we door samen te werken veel meer kunnen bereiken dan we ooit alleen zouden kunnen. Daarom hebben we een netwerk opgebouwd die samenwerking, innovatie en kennisdeling hoog in het vaandel heeft.

We begrijpen het transformerende potentieel van kunstmatige intelligentie en werken op afstand. Met het tekort aan personeel in veel sectoren, geloven we dat werken op afstand en AI ons kunnen helpen een wereldwijde talentenpool aan te boren, waardoor een diverser en vaardiger team ontstaat dat uitzonderlijke resultaten kan leveren voor onze klanten.

We erkennen ook het belang van teruggeven aan onze gemeenschap, en we zijn vastbesloten om onze vaardigheden en expertise te gebruiken om een ​​positieve impact op de wereld te hebben. Wij geloven dat we door samen te werken een betere toekomst voor iedereen kunnen creëren.

Uğur Güler MscBA LL.M.

"Expertizmian"